Painotekniikat

Silkkipainatus

Silkkipainatus painatus t paita
Silkkipainatusta käytetään tekstiilien painamiseen sekä kovien tuotteiden painamiseen silloin, kun tuotteeseen halutaan saada mahdollisimman peittävä painojälki tai kun painatus on kooltaan suuri. Silkkipainatukset tehdään meillä manuaalisella 6-värikarusellilla. Tekstiilien lisäksi painamme silkillä myös esimerkiksi muovitaskuja, kansioita, jääskraboja, laukkuja ja sateenvarjoja. Max. koko 38x50cm

Lämpösiirtomerkkaus

 

 

Lämpösiirtomerkkauksen kohteita ovat mm. työ- ja vapaa-ajan asusteet, urheiluasut, kassit ja hatut. Normaali suurin merkattava alue 36x48cm, erikoistyönä myös suuremmat alat. 

- Heijastimet, työ ja vapaa-ajan asusteisiin
- Urheiluasujen nimiöinti ja numerointi
- Glitter
- Moniväriset logot pienissä sarjoissa
- Kohopainatus

Suurkuvatulostus sekä tarrat ja teippaukset

Tulostamme suurkuvatulostimella tarrat muotoonleikattuina, canvas-taulut, banderollit, lämpöprässättävät merkkausmateriaalit tekstiileille ja muitakin materiaaleja joita on saatavana rullatavarana.
Tarroissa voimme toteuttaa minkälaiset ja -muotoiset tarrat asiakas vain haluaa. Tulostin myös leikkaa tarrat tarvittaessa monimutkaisenkin muotoiseksi. Tarrojen materiaalit vaihtelevat lyhytaikaiseen mainoskäyttöön tarkoitetuista aina pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitettuihin, jotka kestävät vuosia. Materiaali valitaan aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Canvas taulut tulostamme laadukkalle 300g/m2 päällystetylle puuvillakankaalle, jota löytyy sekä kiiltävänä että mattana. Canvas tulosteet toimivat näyttävänä sisustuselementtinä kehystettynä ja puuvillakankaan pintakuvio antaa tulosteille eloisuutta verrattuna tavallisiin sileisiin materiaaleihin.

Tampopainatus

Tampopainatus tampo

Tampopainatuksessa värikerroksesta tulee ohut, mikä mahdollistaa hyvinkin yksityiskohtaisen painatuksen. Menetelmä soveltuu parhaiten pienten ja kovien tuotteiden painamiseen. Tampolla painamme esimerkiksi:

- Golftuotteita: palloja, tee-tikkuja, greenihaarukoita, golfkäsineiden nappeja 
- Toimistotarvikkeita: kyniä, laskimia, viivottimia, USB-tikkuja jne.
- Liike- ja mainoslahjoja: avaimenperiä, pullonavaajia, laseja, sodastream koneita...
- Mukeja astiapesukoneen kestävällä painatuksella
- Olemme painaneet mitä eksoottisimpia tuotteita, kysy rohkeasti meiltä!